Parkourklub

Parkour i Strandkirken

Vi arbjeder for en ny sæson fra januar - juni 2021 - mere info kommer, når der åbner op for fritidsaktiviteter for børn igen!

Om klubben

Karlslunde Parkourklub udruster dig til at udvikle dig selv, overvinde din frygt og nå dit fulde potentiale.

Vi træner på den sejeste natur-parkour- park i Strandkirkens baghave eller på den mobile park vi kan stille frem i kirkens mødesal. Der vil være indlæring af seje tricks i fællesskab med andre.

Der er altid mulighed for at blive hængende bagefter til fri leg og hang-out.

Undervisningen bygger på kristne værdier, hvilket også kommer til udtryk i træningen. Fx næstekærlighed, at overkomme udfordringer og at alle mennesker er skabt og ønsket og har værdi. Vi er del af lokalforeningen "Strandkirkens Børn og Unge".

Hold

Der er to hold til parkour.

1. Parkour Play
  2. Parkour Teknik

Parkour Play er for dem, der vil bruge kroppen til leg og fri udfoldelse (vejl. aldersgruppe: ca.  7-10 år).

Parkour Teknik er rettet mod dem, der er klar på at træne mere fokuseret og teknisk (vejl. aldersgruppe: ca.  10+ år).

Hvornår?
Torsdage

16.45 – 17.45: Parkour Play

18.00 – 19.00: Parkour Teknik

Følg med på parkourklubbens facebookside "Karlslunde Parkour (SBU)" hvor nyttig information bliver lagt ud.

Referat for forældremøde torsdag 5. november 2020 ligger her

Ophavsret: